Sportsdykning

18766558_850699231759497_2186890477059380193_o.jpg
 
 

KURSER

CMAS` sportsdykkerkurser er opdelt i moduler. CMAS*, CMAS**, og CMAS***. Grundkurset består af 3 dele:
Teori
Øvelser i bassin
Dyk i åbent vand.
Alle øvelser gennemføres på en sikker måde sammen med en kvalificeret underviser. Du vil gennem træning lære at blive en certificeret sportsdykker. Du vil opleve at kunne trække vejret under vand. Under kurset vil du komme til at øve og beherske de færdigheder du behøver som dykker. Du vil gennemføre minimum 5 dyk i åbent vand. Under disse dyk vil du tilpasse og demonstrere de kundskaber du har lært under teori- og bassin lektionerne.

 DETTE ER KUN BEGYNDELSEN

Når du efter grundkurset har tilegnet dig nogen erfaring kan du forsætte på et videregående kursus, for at udvide dine kundskaber, og lære mere om de forskellige muligheder dykningen giver dig. Husk: Man er aldrig for gammel til at lære noget nyt og spændende. Det er kun et spørgsmål om at komme i gang.

OPLEVELSER

Ingen oplevelse kan være mere givende, end den du oplever under vandet. Uanset om du dykker første gang, eller om du har dykket i 20 år, findes der altid noget nyt og fascinerende under vandet. Det være sig det spændende maritime liv, sunkne vrag eller undervands fotograferingens kunst. Din interesse for dykning kan strække sig fra tilfældige oplevelser til en livslang passion.. Fritidsdykning kan tilbyde dig noget ud over det sædvanlige.